Selecteer een pagina

Triple Group lanceert nieuw bedrijf: Horti Analytics

12 maart 2020

Samen met Ricardo Prins start Triple Group een bedrijf in Business Intelligence en Business Analytics in de hortisector. Het bedrijf draagt de naam Horti Analytics. Door toepassing van Business Intelligence gaan relevante data tot de verbeelding spreken en worden de gegevens echt bruikbaar. Door o.a. op maat gemaakte dashboards die makkelijk leesbaar zijn. Informatie wordt overzichtelijk gepresenteerd én door analyses kunnen voorspellingen worden gedaan, die handvatten bieden bij het nemen van strategische en operationele beslissingen.

‘Bedrijven die in staat zijn om uit data de juiste inzichten te halen, hebben een enorme voorsprong op de concurrentie. De rol van Horti Analytics is om in gesprek de mogelijkheden voor de klant te benoemen en daarmee vervolgens aan de slag te gaan. Door de vertaling van data kunnen ondernemers hun doelstellingen sneller behalen en hun rendement vergroten,’ vertelt de gedreven Ricardo Prins, data-specialist pur sang.

De kennis en expertise in de AGF- en sierteeltsector van Triple Group samen met Business Intelligence en Data Science kennis van Ricardo Prins maken de unieke bedrijfsformule van Horti Analytics. Ricardo Prins (zoon van een kweker) heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft daarnaast zijn Master Business Information Management cum laude behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarnaast is hij mede-eigenaar van marketingbedrijf Social 1-2-TREE dat ook actief is binnen de sector.

Triple Group is een gevestigde naam als kennis- en netwerkcentrum in de glastuinbouw. Vanuit de zes pijlers, te weten Finance, Strategisch besturen, Participaties, Interim management, Logistics en Projectmanagement, voert Triple Group sinds 2006 talrijke opdrachten uit voor opdrachtgevers in alle schakels van de keten. Veelal als directievoerder, en altijd als ondernemer naast de ondernemers. De doelgerichte, no-nonsense aanpak slaat goed aan in de sector. Triple Group neemt deel in meerdere ondernemingen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuws update’s? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!