Selecteer een pagina

Over ons

De kennis en expertise in de AGF- en sierteeltsector van Triple Group samen met Business Intelligence en Data Science kennis van Ricardo Prins, van wie tevens de roots in de sierteelt liggen, maken de unieke bedrijfsformule van Horti Analytics.

Horti Analytics

Horti Analytics is een samenwerking tussen Ricardo Prins en Triple Group. Ricardo Prins heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft daarnaast zijn Master Business Information Management cum laude behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Triple Group is een gevestigde naam als kennis- en netwerkcentrum in de glastuinbouw. Vanuit de zes pijlers, te weten Finance, Strategisch besturen, Participaties, Interim management, Logistics en Projectmanagement, voert Triple Group sinds 2006 talrijke opdrachten uit voor opdrachtgevers in alle schakels van de keten. Veelal als directievoerder, en altijd als ondernemer naast de ondernemers. De doelgerichte, no-nonsense aanpak werkt.

Heeft u al een sturingstool, dashboards of anders, maar loopt u toch nog tegen zaken aan? Of bent u benieuwd of er meer uit te halen valt? Bent u klaar voor de volgende stap naar Business Analytics?