Onze diensten

De technologische ontwikkelingen in de hortisector gaan razendsnel. Wij zijn uw partner op het gebied van data. Wij helpen u de waarde van uw data te vinden en vertalen deze naar informatie en inzichten. Door toepassing van Business Intelligence en Business Analytics bieden we essentiële inzichten en voorspellingsoplossingen die relevant zijn voor uw bedrijf. Op het juiste moment.

Waarmee kan Horti Analytics u van dienst zijn?

Business Intelligence

  • De basis van Business Intelligence (BI) ligt bij het verzamelen, opschonen, samenvoegen en ordenen van relevante data.
  • Relevante data en inzichten worden gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard. Op basis van de input en wensen van de klant, maken wij dashboards op maat. En geven hierin advies.
  • Wij werken met diverse BI tools, zoals Power BI, Qliksense en Tableau.

Business Analytics

Met de informatie uit de Business Intelligence kunnen scherpe en overzichtelijke analyses gemaakt worden die de juiste inzichten geven. Met Business Analytics kunnen tevens voorspellingen worden gedaan. Wij helpen u naar een intelligente en datagedreven organisatie. Horti Analytics zorgt voor nuttige tools, dashboards en oplossingen die uw organisatie naar een hoger niveau kunnen brengen.

Onze toegevoegde waarde

Feitelijk vertalen wij data naar informatie waarmee u uw doelstellingen sneller behaald en uw bedrijf toekomstbestendig wordt. Met Business Intelligence en Business Analytics zorgen wij voor essentiële inzichten, data-gedreven oplossingen, advies en begeleiding. Voor periodiek of continu inzicht ontwikkelen we dashboards die vanuit uw data informatie verstrekken.

Wat is de meerwaarde voor u?

Wat is de meerwaarde voor u?

N

Minder verlies, meer marge: vraag en aanbod worden beter op elkaar afgestemd. Door een efficiency zorgen we voor lagere kosten (bijv. minder derving, hogere productiviteit) en betere marges.

N

Betere prijsvoering: verwachte vraag en aanbod kunnen voorspeld worden, zodat signalen uit de markt eerder opgepikt kunnen worden waarop u kunt inspelen met uw prijsvoering.

N

Betere klantinformatie: de bijdrage van klanten aan het resultaat wordt helder.

N

Meer omzet: inspelen op meer kennis van de markt en uw klanten leidt tot hogere omzet.

N

Minder verloop van klanten: koopgedrag van klanten wordt inzichtelijk en klantverloop wordt vroegtijdig gesignaleerd.

N

Hogere klanttevredenheid: anticiperen op koopgedrag van klanten levert tevredener klanten op.

N

Optimaler verwerkingsproces: o.a. productieplanning en personeelsplanning kunnen beter worden afgestemd op de hoeveelheid werk.

Voor wie zijn wij interessant?

De toepassing van Business Intelligence en Business Analytics kan voor bedrijven in alle schakels van de hortisector veel opleveren, onder andere

N

Zaadleveranciers

N

Kwekers

N

Handelsbedrijven / exporteurs

N

Lijnrijders

N

Transporteurs

Bedrijven die in staat zijn om uit data de juiste inzichten te halen, hebben een enorme voorsprong op de concurrentie. Onze rol is om in het gesprek met u goed te luisteren, kansen te herkennen en deze om te zetten tot inzichten.

Heeft u al sturingstools, dashboards of anders, maar loopt u toch nog tegen zaken aan? Wilt u meer inzichtelijk hebben of krijgen? Of bent u benieuwd of er meer uit uw data te halen valt? Bent u klaar voor de verdiepingsslag naar data- en voorspellingsoplossingen?